2021-08-01 10:30

S-a spânzurat în timp ce făcea un leagăn pentru sora lui

 |  20:03
S-a spânzurat în timp ce făcea un leagăn pentru sora lui

Un băiat în vârstă de 12 ani din municipiul Lupeni, judeţul Hunedoara, a fost găsit spânzurat, vineri seară, de grinda unei anexe gospodăreşti, tatăl acestuia spunând că incidentul a avut loc în timp ce băiatul încerca să lege o funie pentru a-i face un leagăn surorii sale.

O femeie din municipiul Lupeni a sunat, vineri seară, la 112, pentru a anunţa că un băiat a fost găsit spânzurat de grinda unei anexe gospodăreşti din localitate.

"Am fost sesizaţi de către Ambulanţa Lupeni că un minor în vârstă de 12 ani se află spânzurat într-o anexă a imobilului. S-a format o echipă operativă de cercetare la faţa locului, ocazie cu care s-a stabilit că minorul s-a spânzurat cu o funie de grindă", a declarat, sâmbătă, corespondentului Mediafax, comandantul Poliţiei Lupeni, Dănuţ Mocanu.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Hunedoara, în acest caz nu există suspiciuni de comitere a vreunei fapte penale.

Tatăl băiatului, Gheorghe Burlacu, a declarat, sâmbătă,  că incidentul a avut loc în timp ce băiatul încerca să lege o funnie pentru a-i face un leagăn surorii sale.

"S-a urcat pe un scăunel, ca să înoade sfoara. A tras-o în două. A băgat capul şi pe urmă a vrut să bage mâinile ca să îi vină sfoara subţiori, să îi arate la fată că a făcut hintă. În timpul ăsta, când a băgat mâinile, a fugit scăunelul şi a căzut jos. Era uşa închisă că afară ploua. Erau vecini aici în stradă. Noi eram în casă ocupaţi cu treburile. O vecină a auzit fata plângând şi ţipând şi a crezut că s-a lovit că i-au văzut că sunt în coteţ. El a închis uşa ca să nu iasă fata în ploaie", a spus tatăl băiatului.

Potrivit acestuia, o vecină a fost cea care a ajuns prima la anexă în care se aflau copiii.

"Salvarea în cinci minute a fost aici. Era rece complet, s-a uitat la el şi nu a avut ce să îi mai facă", a spus tatăl băiatului.

Poliţiştii spun că băiatul era elev într-o clasă cu nevoi speciale din municipiul Petroşani.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 639883-05-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE