2024-04-16 19:13

Record la volan: Cum a fost prins de poliție un vitezoman într-un singur MINUT

 |  20:28
Record la volan: Cum a fost prins de poliție un vitezoman într-un singur MINUT

Un tânăr de 19 ani, care avea permisul reţinut de la începutul lunii august, a fost prins încălcând limita de viteză, de două ori, în două localităţi diferite, într-un singur minut, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, tânărul a fost surprins de poliţiştii Serviciului Rutier la ieşirea din localitatea Vârfu Câmpului în timp ce conducea cu 152 de km/h, fiind înregistrat de aparatul radar, şi, ulterior, când poliţiştii au pornit în urma autoturismului pentru a-l opri, după intrarea în localitatea Ionăşeni, a fost înregistrat rulând cu 129 de km/h.

„Mai mult decât atât, tânărul nu avea dreptul de a conduce, permisul fiindu-i reţinut de la începutul lunii august, pentru încălcarea unor reguli de circulaţie, în judeţul Suceava”, a afirmat Nenişcu, potrivit Agerpres.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere fără permis, totodată fiindu-i aplicate două sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 4.200 de lei, iar, ca măsură complementară, i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 240 de zile.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-08-29



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE