2021-09-16 18:47

Raed Arafat, AMENINȚAT cu moartea. Bărbatul a fost reținut de poliție

 |  20:15
Raed Arafat, AMENINȚAT cu moartea. Bărbatul a fost reținut de poliție

Bărbatul care l-a amenințat cu moartea pe secretarul de stat Raed Arafat, printr-un mesaj postat pe Facebook, a fost reținut joi pentru amenințare în scop terorist, iar vineri a fost plasat sub control judiciar.

În luna iulie, Raed Arafat a fost ameninţat cu moartea, pe Facebook, de un adept al teoriei conspiraţiei potrivit căreia virusul SARS-CoV-2 nu există. 

Autorul postării a spus în mesaj că Arafat ar fi „condamnat la moarte în Palestina” și că ar fi comis „crime împotriva cetățenilor români” și spune că prin depunerea jurământului militar „a primit dreptul de a ucide în numele țării și poporului român”.

„Am închis internetul acum, pe tabletă. Cum l-am deschis, curgeau mesaje de înjurături. Și nu numai înjurături, și îndemnări: pleacă de acasă. Același lucru îl pățesc toți colegii care îndrăznesc să deschidă gura și să spună ceva despre această boală... Pe mine nu mă afectează deloc, dar pe alții îi afectează. Eu, să zicem, am trecut prin destule, m-am obișnuit. Sunt, pentru unii, șocante mesajele astea. E suficient să primească câteva, s-au oprit acolo. La mine nu pot să spun decât să continue, nu am nicio problemă”, a declarat atunci pentru Digi24 Raed Arafat.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-08-28

In legatura cu acest articol...

Ungaria a decis ÎNCHIDEREA granițelor de la 1 septembrie

Comisia Europeană a aprobat un ajutor de stat de 935 de milioane de euro pentru IMM-urile din România afectate de coronavirusv

Ministerul Sănătății a găsit soluția pentru PROFESORII care nu vor să vină la cursuri

O SECUNDĂ, un film despre maladia secolului XXI, cu Maia Morgenstern. Vezi AICI teaser-ul!

ALERTĂ pe Aeroportul Băneasa: un avion cu 84 de pasageri, în pericol la aterizare
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE