2021-06-25 06:10

PROTEST în Piaţa Universităţii împotriva PROCURORILOR care au anchetat CAZUL CARACAL

 |  13:24
PROTEST în Piaţa Universităţii împotriva PROCURORILOR care au anchetat CAZUL CARACAL

Zeci de oameni protestează duminică în Piaţa Universităţii din Bucureşti împotriva procurorilor care au anchetat Cazul Caracal, în care Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre pentru răpirea şi uciderea Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu.

Oamenii adunaţi în Piaţa Universităţii din Bucureşti poartă steaguri tricolore şi fotografii cu cele două adolescente, Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu, şi au strigat lozinci precum ”Procurori, judecători fac din ţară tot ce vor”, ”Ruşine”, ”Un sistem de ticăloşi”.

”Astăzi încearcă să ne bage pe gât un rechizitoriu, adica o poveste frumoasă care este scris de nişte interlopi care sunt nişte instituţii ale statului. Nu ne vom lăsa până când justiţia îşi va face treaba aşa cum trebuie. Cei care nu sunt astăzi aici vor regreta când ceva asemănător li se va întâmpla.  În toată Europa, în SUA sunt proteste. Mesajul pe care vrem să îl dăm e că oamenii statului sunt de fapt interlopi. Duminica viitoare vom merge la Caracal, în faţa Poliţiei, vreau să văd cum se uită poliţiştii în ochii nostri (...) Următorul miting îl vom face în faţa televiziunilor mincinoase”, a declarat Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, care participă şi el la protest.

Între cei prezenţi în Piaţa Universităţii se află şi bunicul Luizei Melencu. El susţine că nepoata sa şi Alexandra Măceşanu trăiesc şi a cerut ca fetele să revină acasă.

Protestatarii se vor deplasa spre sediul Parchetului General. ”Vom pleca la Parchetul General, acolo unde s-a decis trimiterea în judecată a unei poveşti, fără probe”, a mai anunţat Cumpănaşu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-02-02Parerea ta...

ZORI
02 Feb 2020

Suntem alături de aceste familii ,greu încercate , cu inima și cugetul , în demersul lor pentru aflarea adevărului cu privire la Luiza și Alexandra. Mă rog ca Atotputernicul Dumnezeu , să le vină în ajutor și să distrugă planurile celor răi .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE