2024-04-19 13:09

Protest al părinților în Piața Victoriei împotriva VACCINĂRII ANTI-COVID a copiilor și adolescenților

 |  17:43
Protest al părinților în Piața Victoriei împotriva VACCINĂRII ANTI-COVID a copiilor și adolescenților

Zeci de părinți protestează la această oră în Piața Victoriei pentru suspendarea vaccinării copiilor și adolescenților împotriva Covid-19. Aceștia acuză imunizarea în lipsa informațiilor despre efectele adverse ale vaccinului în cazul copiilor.

„Noi am anticipat de mult că nu va fi obligatoriu, dar va fi constrângătoriu, și am anticipat de mult că acest vaccin va fi pe repede înainte, că nu se va încheia studiul de faza 3. Asta înseamnă că noi nu cunoșteam efectele adverse nici măcar la adulți în ceea ce privește sistemul reproducător, inflamația miocardului, a pericardului, în ceea ce privește acele cheaguri care au apărut. (...)

Noi mai anticipăm ceva și vă vom spune ce se va întâmpla în toamnă. Vor exista constrângeri de acces în colectivitate și în sistemul public și privat de educație a copiilor ai căror părinți nu vor fi de acord. Am informații foarte clare că diriginții deja fac liste cu cei care vor să se vaccineze. Am informații foarte clar că se fac tot felul de presiuni pe părinți în sensul vaccinării copiilor. (...)

Domnul Gheorghiță a spus că dacă vor exista reacții adverse respectiv miocardită și pericardită, copilul să nu mai ia a doua doză. Indirect, dânsul a recunoscut că are informații relative la aceste reacții adverse. RAPI, acest sistem de monitorizare a reacțiilor adverse, acest sistem de monitorizare a Reacțiilor Adverse Postvaccinare Indezirabile, nu este supravegheat activ cum este VAERS în statele unite. Ne-a spus INSP-ul că nu este monitorizat activ, ceea ce înseană că datele alea se colectează undeva, dar nu există niciun audit. (...)

Dacă nu știm efectele adverse pentru noi, ca adulți, cum putem ști efectele adverse fără monitorizare pe cel puțin 5-10 ani legate de infertilitate la copii.”, a declarat Aurelian Popa, tată a doi copii, aflat în Piața Victoriei, pentru Antena 3.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-05-31



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE