2024-04-20 11:39

Prognoză meteo: Vremea se răcește accelerat. Minimele vor ajunge la -5 grade

 |  11:07
Prognoză meteo: Vremea se răcește accelerat. Minimele vor ajunge la -5 grade

Vremea se răcește accentuat până joi dimineața în toată țara, au transmis marți meteorologii. Conform unei informări a ANM, de marți de la ora 10.00 până joi la ora 9.00, vremea va fi rece pentru această dată în toată țara. Temperaturile minime vor fi preponderent negative, astfel încât se vor încadra în general între -10 și 0 grade și se va produce brumă sau îngheț la sol, scrie Mediafax.

Mai multe avertizări sunt în vigoare la acest moment

Marți este în vigoare un Cod roșu de vânt până la ora 14.00 în Carpații Meridionali, la peste 1.800 de metri altitudine.

O avertizare Cod portocaliu de vânt este în vigoare până marți seara în Carpații Meridionali, de Curbură și în Munții Apuseni, la peste 1.500 de metri altitudine.

De asemenea, restul țării este marți sub avertizare Cod galben de vânt.

Vremea va fi rece în București până joi dimineață, avertizează meteorologii. Conform acestora, cea mai mică temperatură care se va înregistra va fi de -5 grade în zona preorășenească.

De marți până miercuri la ora 9.00, vremea va fi rece pentru această dată. Cerul va fi mai mult noros și doar trecător va ploua slab. Vântul va sufla în general moderat.

Temperatura maximă va fi de 9...11 grade, iar cea minimă de -3...0 grade. Noaptea se va produce brumă.

De mercuri până joi la ora 9.00, vremea se va mențin rece. Cerul va fi temporar noros și probabilitatea de ploaie redusă. Vântul va prezenta intensificări pe parcursul zilei, apoi va slăbi în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de -3...-1 grad, mai scăzută în zona preorășenească până în jurul a -5 grade.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-28



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE