2022-08-15 22:25

Produs retras de la comercializare după luni de zile! Pericol de electrocutare

 |  18:32
Produs retras de la comercializare după luni de zile! Pericol de electrocutare

Anunț important făcut vineri de retailerul Kaufland. Reprezentanții lanțului de supermarketuri din țară anunță retragerea de la comercializare a unui aparat căutat în sezonul cald. Drama e că acest produs a fost pus în vânzare încă din primăvară, și sigur aparatul a fost cumpărat până acum de foarte mulți români. Kaufland anunță că toți cei care l-au cumpărat nu trebuie să-l mai folosească și să-l ducă de urgență înapoi.

Kaufland a decis să retragă din comerț un produs care îi poate pune în pericol pe utilizatorii săi. E vorba de un aparat contra insectelor. Retailerul informează că produsul în cauză se numește My Project Insectocutor Distrugere Insecte GTIN: 4063367290183. Retragerea este valabilă pentru toate loturile.

Cei de la Kaufland mai informează că acest produs prezintă un defect din fabrică, motiv pentru care oamenii riscă să se electrocuteze atunci când îl folosesc. Dat fiind faptul că riscul nu poate fi eliminat complet, lanțul de magazine a decis ca toate loturile acestui produs să fie retrase. Trebuie precizat faptul că aparatul a început să fie comercializat începând cu luna aprilie a acestui an.

Clienții în cauză vor primi înapoi contravaloarea produsului, fără a mai fi necesar bonul fiscal.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-07-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE