2020-10-28 13:12

Procurorul ONEA, la ieșirea de la Parchetul General: „Nu sunt vinovat de nimic!”. Ce acuzații i se aduc șefului DNA Ploiești

 |  11:47
Procurorul ONEA, la ieșirea de la Parchetul General: „Nu sunt vinovat de nimic!”. Ce acuzații i se aduc șefului DNA Ploiești

Procurorul şef al DNA Ploieşti, Lucian Onea, s a prezentat marţi dimineaţă la sediul Parchetului General, unde a fost citat, la intrare acesta spunând că nu a fost încă înştiinţat că este urmărit penal. După mai puţin de o oră, la ieşire, a declarat că i-au fost aduse la cunoştinţă acuzaţiile şi că nu este vinovat, informează News.ro.

Şeful serviciului teritorial Ploieşti din cadrul DNA, procurorul Lucian Onea, a ajuns înaintea orei 10 la sediul Parchetului General.

Întrebat dacă i s a adus la cunoştinţă faptul că a fost pus sub urmărire penală, în dosarul deschis că urmare a acuzaţiilor aduse de fostul deputat Vlad Cosma, Lucian Onea a răspuns: "Încă nu".

El a refuzat să facă alte comentarii, rugându-i pe jurnalişti să îi lase să vadă "despre ce e vorba".

Lucian Onea a fost citat la Parchet după ce Vlad Cosma, fost deputat PSD, l-a acuzat de falsificare de probe în dosarul în care apar numele fostului premier Victor Ponta şi cel al fostului deputat PSD Sebastian Ghiţă.

Cosma spune că şeful DNA Ploieşti şi fostul procuror Mircea Negulescu l-au determinat să depună în dosar liste falsificate conţinând datele de identificare ale unor alegători din Republica Moldova.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-05-22Parerea ta...

ANONIM
22 Mai 2018

Jigodie nebuna Nu tu cu dihania cealalta,,portocala ,,paradeai oameni Ai uitat nazistule dement?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE