2024-04-19 13:53

Procurorii DNA, descindere la Apele Române, după dezvăluirile Recorder

 |  10:42
Procurorii DNA, descindere la Apele Române, după dezvăluirile Recorder

Procurorii DNA și jandarmii au descins la sediul din Iași al Apelor Române, ca urmare a dezvăluirilor făcute de jurnaliștii de la Recorder despre angajările pe pile din cadrul instituției.

În urmă cu o săptămână, jurnaliștii de la Recorder au dezvăluit că, în majoritatea județelor din România, Partidul Național Liberal a instalat la conducerea administrațiilor bazinale și a sistemelor de gospodărire a apelor oameni fără niciun fel de pregătire în domeniu, recomandați doar de carnetul de partid, informează Reporteris.

Ei au prezentat înregistrări înregistrări din interior, de la Administrația Bazinală de Apă (ABA) Prut-Bârlad, unde director este Petru Avram, vicepreședinte PNL Iași. Acesta, conform Recorder, se recomanda subordonaților ca „un animal politic care va ajunge cel puțin ministru” și le cerea specialiștilor din instituție să accepte angajați care nu știu nici măcar cum se măsoară debitul unui râu. Ei au prezentat cazul unei tinere, fostă chelneriță la barul Master Pub din Iași, angajată la departamentul de apărare împotriva inundațiilor. În urma scandalului, tânăra și-a dat demisia, dar și directorul care a dezvăluit întregul sistem de angajări politice s-a trezit fără post.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-07-05



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE