2020-10-28 14:17

Procuror de la DNA Ploiești, pus sub acuzare de Secţia de investigare a magistraților pentru represiune nedreaptă. Vezi cine este politicianul care a depus plângere împotriva sa

 |  20:59
Procuror de la DNA Ploiești, pus sub acuzare de Secţia de investigare a magistraților pentru represiune nedreaptă. Vezi cine este politicianul care a depus plângere împotriva sa

Procurorul Alfred Savu, de la DNA Ploieşti, s-a prezentat vineri la Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie (SIIJ), unde a fost anunţat că a fost pus sub acuzare pentru represiune nedreaptă, în urma unei plângeri depuse împotriva lui de deputatul PSD Andreea Cosma, informează Agerpres.

„Procurorii din cadrul Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de un procuror, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de represiune nedreaptă prevăzută de art. 283 alin. 1 Cod penal, constând în aceea că, în calitate de procuror de caz, a instrumentat un dosar al DNA - ST Ploieşti şi, cu intenţie, a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă un notar public, iar ulterior, prin rechizitoriul din data de 23.12.2015, a dispus sesizarea instanţei de judecată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la infracţiunea de abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, deşi ar fi ştiut că notarul public este nevinovat. Suspectul ar fi încălcat obligaţia de stabilire a vinovăţiei în funcţie de ansamblul probator administrat, existând suspiciunea că nu ar fi analizat situaţia de fapt sub toate aspectele şi nu ar fi administrat mijloace de probă atât în apărare, cât şi în acuzare. La data de 22 martie 2019, a fost adusă la cunoştinţa suspectului efectuarea în continuare a urmăririi penale", se arată într-un comunicat al SIIJ. În luna ianuarie, Andreea Cosma a anunţat că a depus o plângere penală împotriva procurorilor de la DNA Ploieşti care au trimis-o în judecată într-un dosar în care a fost condamnată în primă instanţă la 4 ani închisoare. „Am făcut o altă plângere penală în care am calitatea de persoană vătămată împotriva a trei procurori care au contribuit la întocmirea rechizitoriului meu cu care mă judec încă la Înalta Curte şi a experţilor care au calculat prejudiciul", declara atunci Andreea Cosma. Pe 4 decembrie 2018, Andreea Cosma, fiica fostului preşedinte al CJ Prahova Mircea Cosma, a fost condamnată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 4 ani de închisoare cu executare pentru complicitate la abuz în serviciu într-un dosar privind vânzarea la preţuri subevaluate a unor terenuri ale cazărmii 'Ciuperceasca', intrată în activul Parcului Industrial Plopeni în urma unui schimb de terenuri cu MApN. 

Decizia nu este definitivă şi a fost atacată cu apel.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2019-03-22Parerea ta...

HUUUUUUU.....
23 Mar 2019

Ce tara este aia in care procurorii sunt anchetati de mafioti. Romania este unicat in lume , borfasii si hotii mafiei psd care a devalizat Romania ancheteaza procurori. '' Somnul natiunii naste monstri''. Noapte buna Romania !!!!!
@-HUUUUUUU
23 Mar 2019

Daca esti prost taci din gura ca nu stii ce vorbesti mai cacarau al natiunii romane.Daca tu si familia ta erati cercetati ilegal multi ani ai fi pierdut si serviciul si ai fi fost si arestat pe nedrept si intre timp ar fi intervenit si un divort in familia ta atunci cum era mai nesimtitule ????La celelalte partide din tara nu ti-ai uitat cat de prosti si analfabeti sunt ? Numai curve,betivi si papagali ai serviciilor secrete PNL-USR-CIOLOS-ORBAN-TURCAN,Etc.Noapte buna Tantalaule din Romania !!!!!
MAFIA PSD
23 Mar 2019

Toti analfabetii hoti ai organizatiei mafiote psd vor ajunge la puscarie. Psd trebui scos in afara legii conf LEGII PARTIDELOR POLITICE ART. 46 b , c , d.. Aceasta organizatie mafiota reprezinta doar interesele unui puscarias ordinar si a camarilei de linga el. In curind vor fi aruncati si din Europa dupa model FIDESZ DIN UNGARIA. GRUPURILE INFRACTIONALE AU UN SINGUR LOC AL LOR PUSCARIA . MA PIȘ PE CIUMATII ANALFABETI ! TOMBERONUL LUMII CIVILIZATE.
MAFIA PROCURORILOR OUT !
25 Mar 2019

La puscarie cu paraditorii ! Sunt mai infractori decat cei cercetati.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE