2024-04-24 11:11

Probleme în Italia: Peste 150 de români, blocați pe aeroportul din Bergamo

 |  12:00
Probleme în Italia: Peste 150 de români, blocați pe aeroportul din Bergamo

Haos pe un aeroport din Italia după amânarea repetată a unei curse spre Timișoara! Peste 150 de români au fost blocați pe aeroportul din Bergamo, după ce italienii au decis să facă grevă. La doar 10 minute după ce pasagerii au fost îmbarcați, membrii echipajului le-au cerut să coboare din avion, iar apoi zborul a fost amânat din două în două ore.

Oamenii au izbucnit atunci când zborul le-a fost amânat încă o dată, după ce au urcat în avion.

„Lucrurile au început de la grevă, a fost probabil și o problemă tehnică, în cele din urmă, inclusiv echipajul și-a depășit orele de zbor. Pasagerii probabil nu știu că un pilot nu poate zbura non-stop.

Avem de-a face cu un tip de caz obișnit. Dacă se mai adaugă și o grevă, lucrurile se dau peste cap exponențial”, a spus Ramona Colea, reprezentant drepturi pasageri.

Ministerul Afacerilor Externe a emis mai apoi o alertă cu privire la călătoriile în Italia, din cauza grevei personalului.

Mai târziu, a venit și răspunsul companiei aeriene care asigura cursa spre Timişoara, informează b1tv.ro.

„Zborul Wizz Air W6 3552 de la Milano Bergamo la Timișoara din 26 iulie a avut o întârziere deoarece aeronava care efectua acest zbor a necesitat o verificare tehnică neprevăzută. Aeronava a plecat pe 27 iulie la 11:10 ora locală. Wizz Air își cere scuze tuturor pasagerilor afectați, dar siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronavei este prioritatea noastră principală”, a precizat compania aeriană.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-07-28



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE