2020-10-22 12:20

Primarul TIMIȘOAREI, Nicolae ROBU, audiat la DNA: „Nu pot să garantez decât pentru persoana mea…”

 |  11:08
Primarul TIMIȘOAREI, Nicolae ROBU, audiat la DNA: „Nu pot să garantez decât pentru persoana mea…”

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, s-a prezentat la DNA, vineri, el spunând că nu ştie de ce a fost chemat, dar că este dispus să răspundă tuturor întrebărilor procurorilor.

Surse judiciare spun că ar fi vorba despre un dosar în care sunt vizate proiectele tehnice pentru lucrările de anvelopare a unor blocuri din oraş, proiect derulat din fonduri europene.

"Nu ştiu de ce am fost chemat. Sunt dispus să răspund tuturor întrebărilor procurorilor şi sunt convins că în Primăria Timişoarei nu au fost făcute fraude, dar nu pot să garantez decât pentru persoana mea", a declarat primarul liberal Nicolae Robu, la intrarea în sediul DNA.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că ar fi vorba despre un dosar în care sunt vizate proiectele tehnice pentru lucrările de anvelopare a unor blocuri din oraş, proiect derulat din fonduri europene.

Joi, la DNA Timişoara au fost audiaţi şi viceprimarul Dan Diaconu (PNL) şi directorul Direcţiei Edilitare din Primărie, Culiţă Chiş.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-06-15Parerea ta...

ANONIM
15 Iun 2018

VOPSITUL DRACULUI!Am crezut ca daca va punem pe voi cei din PNL PRIMARI ,O SA FITI SI GOSPODARI SI CINSTITI Dar voi sunteti o rusine a orasului martir hotilor scarbosi!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE