2020-10-25 16:42

Primarul ROBU, reacție după FURTUNA devastatoare: „Consider că toată lumea și-a făcut datoria!”. De ce spune că „greul a trecut”

 |  15:22
Primarul ROBU, reacție după FURTUNA devastatoare: „Consider că toată lumea și-a făcut datoria!”. De ce spune că „greul a trecut”

Primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, a scris pe Facebook, luni după-amiază, un mesaj în care spune că este mulţumit de reacţia serviciilor edilitare, după ce mai multe străzi din oraş au fost blocate în urma furtunii de copacii căzuţi şi şi-a exprimat compasiunea pentru decesul celor două persoane, în urma vijeliei, informează News.ro.

Nicolae Robu afirmă, în postarea de pe Facebook, că pagubele materiale în urma furtunii de duminică sunt imense.

”Ieri, 17.09.2017, am avut o zi cumplită în oraşul nostru. S-au produs pagube materiale imense. În câteva minute, o mulţime de arbori au fost smulşi din rădăcini sau retezaţi de la nivelul solului, de la o mulţime de alţii au fost dislocate ramurile, nenumărate acoperişuri de blocuri, case şi alte clădiri au fost luate de vânt, unele chiar în integralitatea lor, panouri publicitare au fost distruse, stâlpi, semafoare, etc. O mulţime de străzi au ajuns blocate, iar pentru o vreme, am fost fără curent şi chiar fără apă”, spune Robu, care are şi un mesaj video pentru timişoreni.

El susţine că a dat imediat dispoziţie ca serviciile Primăriei Timişoara să intervină şi chiar s-a declarat mulţumit de reacţia acestora. El a solicitat si sprijin de la Guvern.

”Am dat dispoziţii imediat să se intervină de către toate forţele Primăriei: Societatea de Drumuri Municipale, Societatea Horticultura, Aquatim, Colterm, Retim, Ratt, Poliţia Locală, Grupul Salvo, Direcţia Edilitară, Direcţia de Mediu. Desigur, toate aceste structuri au acţionat alături de ISU, care are rolul de coordonare generală în astfel de circumstanţe, alături de Poliţia Naţională, Jandarmerie, Enel, Salvare şi, desigur, de Prefectură. Şi eu consider că toată lumea şi-a făcut datoria! Acum, greul a trecut. Pagubele materiale sunt imense, dar, le vom depăşi. Cu eforturi proprii, dar, sper eu şi cer, şi cu ajutorul Guvernului României”, a spus Robu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2017-09-18Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
18 Sep 2017

la intrarea in Timisoara sa puneti un anunt de tipul "LASCIaTE OGNI SPERaNZA"......sau"CARE INTRaTI AICI O FACETI PE RISCUL VOSTRU" ...."ATENTIE CaD PANOURILE PRIMARIEI PROST FACUTE" si un cap de mort la fel ca la panourile de inalta tensiune.......demisiaaaaa primarule
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE