2024-04-24 13:37

Primar de sector INFECTAT cu Covid

 |  17:44
Primar de sector INFECTAT cu Covid

Primarul unui sector din Capitală a anunțat că este infectat cu noul coronavirus. El susține că a avut "o primă săptămână grea, cu fel și fel de dureri, frisoane și suferințe", dar faptul că este vaccinat l-a ajutat enorm ca recuperarea să fie rapidă.

Primar de sector INFECTAT cu Covid
zoom
Este vorba despre edilul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, care a anunțat pe Facebook că în curând va ieși din izolare: "Am avut o primă săptămână grea, cu fel și fel de dureri, frisoane și suferințe, dar faptul CĂ AM FOST VACCINAT M-A AJUTAT ENORM ca recuperarea să fie rapidă. Acum, la finalul celei de a doua săptămâni sunt bine, determinat, energizat, pe telefoane și abia aștept să îmi reiau activitatea imediat ce se vor finaliza cele 14 zile de carantină!

Retineti: vaccinul face diferenta dacă ajungeți sau nu la ATI, dacă aveți o formă ușoară a bolii, dacă rămâneți fără sechele și fără să vă scadă numărul de ani din viață, mai târziu la bătrânețe, din cauză că vă sunt afectate acum organele interne! Doar vaccinul si datele statistice o confirmă, vă poate proteja semnificativ sănătatea! Doar vaccinul! Restul e gargară politicianistă și multă prostie!".


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-10-18



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE