2024-04-24 20:35

Prima REACȚIE a lui Christian Ciocan după ce a fost demis de ministrul Lucian Bode

 |  20:26
Prima REACȚIE a lui Christian Ciocan după ce a fost demis de ministrul Lucian Bode

Comisarul-şef Christian Ciocan a avut o primă reacție după ce a fost demis de ministrul de Interne, Lucian Bode, în urma unui scandal izbucnit într-o secţie de Poliţie din Capitală. Poliţistul a fost prins circulând pe “interzis”, fără permis, ITP, RCA şi alte acte.

„Sunt onorat că domnul ministru Lucian Nicolae Bode a învestit încredere în mine şi m-a împuternicit pe această funcţie. Sunt onorat deopotrivă de decizia ministrului de Interne de a întrerupe împuternicirea. Este strict atributul domniei sale. Sunt un om disciplinat. Înţeleg să respect funcţiile, să respect colegii, să îmi respect atribuţiile. Cuvântul de ordine pentru mine este respect”, a declarat Christian Ciocan, pentru romaniatv.net.

Potrivit site-ului sindicateuropol.ro, weekendul trecut cms. șef Christian Ciocan ar fi fost oprit de un echipaj de ordine publică pe motiv că ar fi pătruns cu mașina pe o stradă cu acces interzis. Sursa citată susţine că poliţiştul Christian Ciocan a refuzat să se legitimeze și le-a spus agenţilor „că ar trebui să îl recunoască de la tv, unde de altfel a invocat că se grăbește să ajungă la o emisiune”.

Sindicaliştii de la Europol susţin că „agenții de poliție nu au cedat intimidărilor și au continuat verificările constatând nu mai puțin de 7 contravenții:

1. Circulația în zona de acțiune a indicatorului „Acces interzis”;

2. Refuz de legitimare;

3. ITP expirat din 2018;

4. Lipsă RCA, nu s-a putut stabili când a avut autoturismul ultimul RCA valabil;

5. Nerespectarea indicațiilor polițistului rutier. Ciocan a ieșit din autoturism, i-a provocat pe agenți, a mutat autoturismul etc.

6. Lipsă plăcuță cu număr de înmatriculare pe spate;

7. Lipsă documente”.

“Împuternicirea lui Christian Ciocan la Unitatea de Politici Publice din cadrul MAI a fost încetată. Ciocan se va întoarce pe funcția de execuție ocupată în cadrul Institutului de Cercetare și Prevenire a Criminalității – IGPR”, anunță Sindicatul Europol.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-07-08



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE