2024-04-25 10:44

POTOP pe litoral. A fost emis mesaj Ro-Alert

 |  16:42
POTOP pe litoral. A fost emis mesaj Ro-Alert

Avertizări Cod portocaliu de ploi torenţiale, luni după-amiază, în mai multe localităţi din judeţele Constanţa şi Tulcea. În mai multe localităţi, inclusiv în municipiul Constanţa, a fost emis mesaj Ro-Alert. Traficul este blocat pe DN 22A, în judeţul Tulcea, din cauza șuvoaielor de pe şosea.

Vizate de codul portocaliu de ploi torenţiale valabil pentru localităţile Constanţa, Năvodari, Ovidiu, Mihail Kogălniceanu, Eforie, Lumina, Agigea, Corbu şi Săcele. 

De asemenea, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a transmis un mesaj Ro-Alert de vijelie puternică în care preciza că ploile vor atinge local cantitatea de 40 de litri pe metru pătrat şi se vor înregistra descărcări electrice şi grindină. De asemenea, cetăţenii erau sfătuiţi să evite deplasările şi ia măsuri de adăpostire şi de autoprotecţie. 

Totodată, ANM a emis Cod portocaliu de precipitaţii şi pentru localităţile tulcene Valea Nucarilor, Murighiol, Mahmudia, Nufăru, Beştepe, Casimcea, Cerna, Frecăţei, Mihail Kogălniceanu, Nalbant, Mihai Bravu, Izvoarele, Horia, Valea Teilor, Hamcearca.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a informat că, din cauza apei de pe carosabil, ca urmare a precipitaţiilor abundente, circulaţia rutieră pe DN 22A este blocată pe sectorul Nicolae Bălcescu – Ciucurova, în judeţul Tulcea.

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-08-15



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE