2020-12-05 17:52

Polițistul Eugen Stan, acuzat de multiple agresiuni sexuale, a fost condamnat la 19 ani de închisoare

 |  16:21
Polițistul Eugen Stan, acuzat de multiple agresiuni sexuale, a fost condamnat la 19 ani de închisoare

Poliţistul Eugen Stan din Bucureşti, acuzat de 18 infracţiuni de agresiune sexuală, a fost condamnat la 19 ani de închisoare. Decizia nu este una definitivă.

Magistraţii Judecătoriei Sector 6 au pronunţat prima sentinţă în dosarul în care poliţistul Eugen Stan. ”La data de 14.07.2020 a fosrt pronunţată soluţia de condamnare a inculpatului la pedeapsa rezultantă de 19 ani de închisoare”, au transmis, joi, pentru News.ro, reprezentanţii Judecătoriei Sector 6.

Sentinţa magistraţilor nu este definitivă.

Poliţistul Eugen Stan de la Brigada Rutieră a Capitalei a fost trimis în judecată, în 15 iunie 2018, de către procurii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru 18 infracţiuni de agresiune sexuală. Faptele au fost comise în perioada 2 noiembrie 2009 – 5 ianuarie 2018, victimele având vârste cuprinse între 5 şi 38 de ani. Poliţistul le urmărea spre blocurile în care locuiau, infracţiunile fiind săvârşite în scara imobilelor sau în liftul acestora.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-07-16Parerea ta...

TILICA
16 Iul 2020

IZMENARUL GABRIEL OPREA A FACUT DEZASTRU IN SISTEMUL DE APARARE SI SIGURANTA NATIONALA SI JUSTITIE IMPREUNA CU fostul subofiter ILE BOTOS ajuns GENERAL SI PROCUROR MILITAR CU PENSIE DE 35.000 LEI /LUNA. Generalul Botos tatal lui Ilie fost sef al IZMENARILOR DIN ARMATA IN 1989 a operat cu echipamente si uniforme de tot felul pentru echiparea asa zisilor teroristi(criminali) IZMENARU Oprea , VESLARU Eugen Bejenariu si aghilotantul Ilie Botos au fost mana lui dreapta. NU ARE CE CAUTA IN ACEASTA FUNCTIE A UNEI ASOCIATII, IZMENARU OPREA LOCUL LUI ESTE PE VECIE IN PENITENCIAR SAU PE VIATA, a participat ca terorist la revolutie si mineriade ucigand civili, a furat rezervele statului, a furat terenuri si cladiri ca prefect si ministru, a comis fraude tarii impreuna cu PANDELE de la Ilfov, etc Majorarea pensiilor DE SERVICIU si NU speciale pentru militari și polițiști odată cu fiecare creștere a salariiilor sau a soldelor SE POATE REALIZA CORESPUNZATOR NUMAI DUPA NORMALIZAREA CRITERIILOR FOLOSITE LA BAZA DE CALCUL A PENSIILOR INCLUSIV A CELOR MILITARE DE SERVICIU. Pensiile unor scarbe ordinare, TRADATORI DE NEAM precum IZMENARU, ILIE BOTOS, Eugen Bejenariu , etc sunt oferite cu dedicatie de catre EI INSISI si MAFIA CARE AMENINTA VIITORUL TARII.
SILE
17 Iul 2020

Aloooo, DNA - ule se aude? Mai existi ? Nu am mai auzit de tine de multă vreme. PNL - ule cu JOHANIS in frunte, nu ati fost in stare sa conduceți niciodata țara asta când noi poporul v- am votat. Voi vreți sa vina iar hoții ăstia la putere? Păi dacă nu sunteți capabili să vă repliați si să faceți ceva cu țara, duceți - vă acasă. Vom găsi si noi, poporul, alternative.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE