2024-04-19 19:13

Poliția Română prezintă filmul dublei crime de la Onești

 |  14:45
Poliția Română prezintă filmul dublei crime de la Onești

Poliţia Română a prezentat, marţi, pe scurt, filmul dublei crime de la Onești. Agresorul care a ucis doi muncitori într-un apartament din Oneşti a sunat de patru ori la 112 şi a discutat cu operatorul şi cu adjunctul şefului Poliţiei Oneşti, care venise la locul incidentului, şi cu negociatorul, care fusese chemat din ziua sa liberă şi a ajuns la locul faptei după mai bine de o oră.

"Intervenţia forţelor de ordine s-a realizat imediat ce zgomotul şi strigătele din apartamentul vizat au făcut să se înţeleagă că agresorul a trecut la fapte. Nu s-a ezitat niciun moment”, afirmă oficialii Poliției Române, menţionând că, după aproximativ cinci ore, în atitudinea agresorului s-a produs un "declic".

Oficialii Poliţiei au menţionat că autorităţile nu au găsit un partener în familia agresorului, atunci când echipa de negociere a încercat să ia legătura cu soţia bărbatului aceasta anunţând că "îşi susţine soţul în toate demersurile sale".

Totodată, după mai bine de cinci ore în care i-a ţinut sechestraţi pe cei doi muncitori, în atitudinea agresorului s-a produs "un declic”, susţin anchetatorii. Tot în acel moment una dintre victime a încercat să scape. 

Iniţial, forţele de intervenţie au folosit cartuşe de cauciuc care au lovit mâna agresorului, făcându-l să scape arma. "Intervenţia forţelor de ordine s-a realizat imediat ce zgomotul şi strigătele din apartamentul vizat au făcut să se înţeleagă că agresorul a trecut la fapte. Nu s-a ezitat niciun moment”, susţin reprezentanţii Poliţiei. Ei explică faptul că de îndată ce şi-au dat seama că lucrurile devin violente în interiorul apartamentului, echipele de la faţa locului au început să spargă uşa cu un berbec, în paralel altă echipă intrând pe o fereastră.

Poliţiştii precizează că gloanţele trase de poliţişti nu au atins victimele, nici cele letale, nici cele din cauciuc.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-02

In legatura cu acest articol...

Bărbatul care i-a ucis pe cei doi muncitori la Onești avea condamnări pentru vătămare corporală gravă și furt calificat




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE