2020-10-22 12:08

Poliţia de Frontieră: Şapte migranți nigerieni, prinşi când voiau să intre ilegal în România

 |  10:40
Poliţia de Frontieră: Şapte migranți nigerieni, prinşi când voiau să intre ilegal în România

Poliţia de Frontieră Timișoara a informat vineri, într-un comunicat de presă, că şapte migranți nigerieni care voiau să intre ilegal în România au fost depistați în zona Moravița, venind din Serbia.

Potrivit sursei citate, grupul era format din cinci femei și doi bărbați, cu vârste cu prinse între 20 și 30 de ani.

''Polițiștii de frontieră din Sectorul Moravița, care executau misiune cu autospeciala cu termoviziune, au observat, joi seara, un grup de persoane care se deplasa pe jos, peste câmp, dinspre Serbia spre România. Imediat, polițiștii de frontieră au declanșat o acțiune specifică, în cadrul căreia au depistat în apropierea localității de frontieră Gaiu Mic, șapte persoane care nu vorbeau limba română și pe care le-au transportat la sediul sectorului pentru cercetări'', se arată în comunicatul citat.

Poliţia de Frontieră Timișoara a mai precizat că în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat. Poliţiştii de frontieră au anunţat şi autoritățile sârbe, pentru cercetarea în comun a evenimentului și punerii în aplicare a acordului de readmisie.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2016-10-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE