2024-04-20 11:09

Peste 80 de migranți, depistați în Timișoara în această săptămână

 |  11:55
Peste 80 de migranți, depistați în Timișoara în această săptămână

Poliţiştii de frontieră au depistat în Timişoara, în această săptămână, 82 de cetăţeni din spaţiul asiatic, care nu-şi justificau prezenţa în municipiu, cei care sunt solicitanţi de azil în România urmând să fie sprijiniţi pentru a se întoarce în Centrele Regionale de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil din ţară, unde sunt cazaţi şi înregistraţi.

Cetăţenii străini din Afganistan, Iran, Irak şi India, cu vârste între 17 ani şi 45 de ani, depistaţi în Timişoara, au fost găsiţi în cadrul misiunilor specifice de combatere a migraţiei ilegale, în mai multe locaţii din oraş, efectuate de poliţiştii de frontieră din Timişoara, în colaborare cu cei din cadrul Inspectoratul de Poliţie a Judeţului Timiş, ai Serviciului pentru Imigrări Timiş, lucrători din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Timiş şi ai Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara, arată un comunicat al Poliţiei de frontieră Timişoara, remis, vineri AGERPRES.

În cadrul verificărilor s-a stabilit că majoritatea aveau documente temporare de identitate pentru solicitanţii de azil, dar nu îşi justificau prezenţa pe raza municipiului Timişoara.

Toate structurile din cadrul MAI care participă la acţiunile în sistem integrat acţionează în permanenţă în municipiul Timişoara pentru prevenirea oricăror fapte antisociale. De asemenea, se efectuează verificări în mod constant ale mijloacelor de transport pentru a stabili dacă persoanele străine prezente pe raza municipiului Timişoara deţin documente legale de şedere.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-13



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE