2020-12-04 22:27

Percheziții la traficanții care distribuiau DROGURI în cluburile de pe Valea Prahovei şi în Braşov

 |  15:52
Percheziții la traficanții care distribuiau DROGURI în cluburile de pe Valea Prahovei şi în Braşov

Șapte percheziţii au efectuat joi în județul Brașov procurorii DIICOT Ploieşti şi ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Ploieşti, într-un dosar de trafic şi deţinere de droguri de risc şi mare risc, stupefiantele care erau distribuite în cluburile de pe Valea Prahovei şi în municipiul Braşov.

Poliţiştii au documentat, începând cu luna septembrie 2019, activitatea infracţională a unei grupări infracţionale formată din cinci persoane implicată în traficul de droguri de risc şi mare risc (cannabis, cocaină, comprimate de ecstasy şi MDMA).

"Din cercetări a reieşit că o parte din droguri ar fi fost distribuite în cluburi de pe Valea Prahovei şi municipiul Braşov, până în prezent fiind depistate 25 de persoane ce s-ar fi aprovizionat cu droguri pentru consum de la membrii grupării", arată DIICOT și IGPR.

În urma percheziţiilor, anchetatorii au ridicat comprimate MDMA, MDMA Cristal, o plantă de cannabis, aproximativ 40 de grame de cannabis, seminţe de cannabis, cântare, grindere, mai multe recipiente şi plicuri folosite la ambalarea şi depozitarea drogurilor, precum şi suma de 3.600 de lei.

La sediul DIICOT - Serviciul Teritorial Ploieşti vor fi duse pentru audieri 30 de persoane.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-07-16Parerea ta...

STABOR
16 Iul 2020

Poate stie HORECA turcitu de afacerea din ograda lui ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE