2020-10-21 19:07

Percheziţii la persoane suspectate de contrabandă cu ţigări. Prejudiciul - un milion euro

 |  10:24
Percheziţii la persoane suspectate de contrabandă cu ţigări. Prejudiciul - un milion euro

Procurorii DIICOT Suceava efectuează, miercuri dimineaţă, mai multe percheziţii în cinci judeţe, la persoane suspectate de contrabandă cu ţigări. Prejudiciul produs în acest caz este estimat la un milion de euro.

Poliţia Judeţeană Suceava a precizat că poliţişti specializaţi în investigarea criminalităţii economice, sub coordonarea procurorilor DIICOT - Serviciul Teritorial Suceava, fac 28 de percheziţii în judeţele Suceava, Maramureş, Timiş, Caraş-Severin şi Hunedoara, pentru destructurarea unei grupări specializate în contrabandă cu ţigări.

Potrivit cercetărilor, activitatea infracţională ar fi fost desfăşurată de către membrii grupării în perioada 2014 - 2015, iar prejudiciul cauzat bugetului de stat este estimat la un milion de euro.

În acest dosar au fost emise 20 de mandate de aducere pe numele unor persoane bănuite de introducerea, transportul, depozitarea sau comercializarea ţigaretelor de contrabandă.

Acţiunea beneficiază de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale - Inspectoratul General al Poliţiei Române, al SRI şi al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2015-07-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE