2020-10-25 21:11

Percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală în comerţul cu fructe şi legume. Prejudiciul - trei milioane lei

 |  10:12
Percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală în comerţul cu fructe şi legume. Prejudiciul - trei milioane lei

Poliţiştii din Suceava desfăşoară, vineri dimineaţă, mai multe percheziţii la persoane suspectate de evaziune fiscală în domeniul comerţului intern şi achiziţiei intracomunitare de legume şi fructe. Prejudiciul produs în acest caz este estimat la peste trei milioane de lei.

IPJ Suceava a precizat că poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Suceava, împreună cu luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale Suceava, fac percheziţii domiciliare şi verificări la mai multe persoane fizice şi juridice din judeţul Suceava, dar şi din municipiul Bucureşti.

Cercetările în acest dosar, sunt desfăşurate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, percheziţiile fiind făcute în baza autorizaţiilor emise de Tribunalul Suceava.

Potrivit sursei citate, sunt vizate mai multe persoane fizice şi juridice suspectate că, în perioada 2012 - 2015, au dezvoltat un mecanism infracţional de eludare a plăţii impozitelor şi taxelor pe profitul realizat, precum şi de realizare de operaţiuni ilicite privind deducerile de TVA, prejudiciul în acest caz depăşind trei milioane de lei.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2015-04-24Parerea ta...

TRECATOR
24 Apr 2015

Si le trece in Bulgaria , sar gardul si iau bani , cind revin . Nu exista o evidenta la fisc si vama , avind complici , care nu raspund niciodata . Pe la vama particulara din spatele Otopenului cind fac putin un control ? Au curaj ? Acolo a fast baza lui tigareta , bani bancilor , intra si ies fara acte si altele .
HOTI PESTE TOT ?
24 Apr 2015

Halal Consiliu de Administratie la CFR Calatori? Director in Ministerul Transporturilor si membru in CA la CFR Calatori, Claudiu Dumitrescu sub Control Judiciar pentru presupuse fapte de coruptie… Alexandrina Gatej a condus CA de la CFR Calatori inca de pe vremea lui Ovidiu Silaghi si ea in calitate de presedinte al bordului administrative a aprobat “performantele manageriale de execeptie”, cercetate acum de DNA, regizate de catre fostii directori Valentin Dorobantu si Vasile Secara. In plus, Ioan Rus a mentinut-o in CA de la CFR Calatori pe Dana Galbeni Rachila, cea despre care Curtea de Conturi a Romaniei a precizat ca este vinovata pentru acordare de indemnizatii ilegale de peste 1.300.000 de euro la companiile de sub tutela Ministerului Transporturilor. Tot Dana Galbeni Rachila este cea care in anii trecuti a avut afaceri impreuna cu “regina” achizitiilor de la CFR Calatori, Carmen Maria Popescu. Practic, prin aceste numiri, ministrul Ioan Rus a continuat campania de promovarea a oamenilor garantati de Ovidiu Silaghi si Relu Fenechiu, finalizand practic opera de garare pe linie moarta a CFR Calatori. Totodata, ministrul Ioan Rus precizeaza „că la începutul lunii martie, Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) a CFR Călători SA a aprobat numirea a trei noi membri în CA al companiei: Iosif Szentes, Ionela Adriana Atanasiu și Dan Iulius Plaveti” si ca „in aceeași hotărâre AGA au fost reconfirmați următorii membri ai CA: Alexandrina Corina Gătej – Președinte, Dana Rachila Galben și Alexandru Petrescu. Numirea lui Iosif Szentes este practic bomboana de pe coliva falimentarii companiei de stat CFR Calatori, intrucat acesta este cunoscut in randul ceferistilor ca un sustinator infocat al operatorilor de transport feroviar de calatori. In acea perioada, Dorobantu si Szentes au „tesut” mersul trenurilor de asa natura incat sa devalizeze compania de stat, dar sa prospere operatorii privati de transport feroviar
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE