2020-10-29 21:53

Percheziţii DNA la Primăria Baia Mare şi la clubul de handbal HCM

 |  13:28
Percheziţii DNA la Primăria Baia Mare şi la clubul de handbal HCM

Procurorii DNA fac, joi, mai multe percheziții în locații din Baia Mare, printre care la sediul Primăriei municipiului și la clubul de handbal HCM Baia Mare, într-un dosar care vizează săvârșirea unor fapte asimilate infracțiunilor de corupție, comise în perioada 2014 — 2015, potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres.

DNA a precizat, într-un comunicat de presă, că procurorii anticorupție desfăşoară 12 percheziții domiciliare pe raza municipiului Baia Mare, la sediul unei instituții publice, dar și la sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

„Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Serviciul Teritorial Cluj — Biroul Teritorial Baia Mare fac cercetări într-o cauză penală ce vizează săvârșirea unor fapte asimilate infracțiunilor de corupție, comise în perioada 2014 — 2015”, se arată în comunicatul DNA.

Procurorii beneficiază în acest caz de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații, Serviciului Județean Anticorupție Maramureș și din partea Inspectoratului Județean de Jandarmi Maramureș.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2015-10-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE