2020-10-25 21:26

PANICĂ la Mall! Cum A PUS PE JAR un petrecăreț un oraș întreg

 |  18:41
PANICĂ la Mall! Cum A PUS PE JAR un petrecăreț un oraș întreg

A fost din nou panică la un mall din România! După ce o alarmă cu bombă a fost anunțată la un mall din București, dovedită ulterior falsă, acum panica a cuprins un complex din Botoșani. Conform presei locale, Uvertura City Mall din Botoșani e vizat de o alarmă cu bombă. Circulația a fost restricționată după ce un bărbat a sunat la 112 și a spus că e o bombă în mall.

Şase echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, trei echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, dar şi mai multe maşini de poliţie, poliţie locală şi jandarmi au fost trimise la faţa locului.

Potrivit prefectului Dan Nechifor, pompierii au evacuat clădirea, iar un echipaj antitero al Serviciului Român de Informaţii face verificări.

Alerta cu bombă de la singurul complex comercial de tip mall din municipiul Botoşani a fost falsă, a declarat, pentru AGERPRES, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, colonelul Cristian Amarandei.

Conform primelor informații, un petrecăreț care a băut prea multe pahare de Sfântul Ioan a vrut să testeze agilitatea forțelor de ordine.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2017-01-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE