2024-04-20 01:01

Panică într-un TREN plecat din București spre Constanța. Călătorii au fost dați jos de urgență pe câmp

 |  12:21
Panică într-un TREN plecat din București spre Constanța. Călătorii au fost dați jos de urgență pe câmp

Haos într-un tren de călători care a plecat sâmbătă dimineață din Capitală cu direcția Constanța. Călătării au simțit miros de fum încă de la plecare. Pe drum, trenul s-a oprit și au fost evacuați în câmp. Mai jos aveți mărturia unei pasagere din trenul cu pricina.

 “Trenul a plecat din gara București la 9:40, suntem în drum spre Constanța. La nici 5 minute de la plecare, deja am început să simțim miros de fum. La un sfert de oră ni s-a spus că nu e niciun fel de pericol, să stăm liniștiți. A început să vină fum din ce în ce mai mult prin ventilație. Deci deja fumul, în vagonul 4 în care eram și eu, era deja suficient de înecător.

După alte câteva minute s-a oprit trenul şi am fost evacuați. Ne-au rugat, până se stinge flacăra deschisă, să ne îndepărtăm de tren. În spatele trenului, sub tren eram chiar prezentă la momentul utilizării extinctoarelor.

Din discuțiile din tren, se pare că era trasă frâna pe roata care a luat foc. Nu avem informații foarte clare, nu ni se spune nimic, deci nu știm exact ce se întâmplă. Știm doar că stăm deja de minute bune în câmp.

A reușit personalul CFR să stingă cu greu focul, utilizând toate extinctoarele din tren. Între timp au sosit și pompierii, și-au făcut datoria și au și plecat, iar călătorii stau în continuare și așteaptă. Nu se știe exact ce așteaptă.

La acest moment s-au purtat discuții prin care se spunea că ar trebui desfăcut ultimul vagon și abandonat, dar asta ar presupune blocarea traficului către Constanța, ceea ce probabil este o problemă mare pentru CFR.

Așteptăm să vedem care vor fi soluțiile propuse pentru călătorii aflați în tren. Am fost rugați să rămânem în tren, să nu coborâm și să așteptăm cuminți să vedem care sunt concluziile”, a declarat Ana Maria Popa, călător în trenul cu probleme, citată de antena3.ro.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-09-24



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE