2020-10-20 05:38

UPDATE. PANICĂ în Tulcea: O școală ARDE din temelii, POMPIERII se luptă cu flăcările

 |  17:22
UPDATE. PANICĂ în Tulcea: O școală ARDE din temelii, POMPIERII se luptă cu flăcările

O şcoală din Tulcea a ars duminică ca o torţă și foarte puține lucruri au mai putut fi salvate. O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce un incendiu puternic a izbucnit, duminică după-amiază, la faţa locului deplansându-se mai multe echipaja de pompieri.

UPDATE ORA 19.00: Incendiul izbucnit duminică după-amiază la Şcoala generală din satul tulcean Dorobanţu a fost provocat, cel mai probabil, de jocul copiilor cu focul, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta, Florentin Daciu.Incendiul a distrus unitatea de învăţământ, care avea o suprafaţă totală de 500 de metri pătraţi.

"Incendiul a pornit de la magazia de lemne a şcolii. Cauza probabilă a producerii acestuia este jocul copiilor cu focul", a declarat Florentin Daciu.Reprezentantul ISU Delta a mai spus că intervenţia a fost una dificilă şi a durat patru ore, pompierii reuşind să salveze foarte puţine documente din arhiva unităţii de învăţământ.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, pompierii au fost solicitaţi să intervină duminică după-amiază, la un incendiu izbucnit la şcoala gimnazială din comuna Dorobanţu. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi zece subofiţeri de la Secţia de pompieri Măcin, iar Detaşamentul de pompieri Tulcea a trimis în sprijin o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi opt subofiţeri.

La momentul când au ajuns echipele de intervenţie la faţa locului, incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă. O persoană a primit îngrijiri medicale pentru că a suferit un atac de panică, transmite Observator.tv.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-08-05

GALERIE MEDIA

-->

PUBLICITATE

PUBLICITATE