2020-10-22 18:37

Oradea. Doi elevi de 15 şi 17 ani s-au sinucis, aruncându-se de pe un bloc cu zece etaje

 |  12:23
Oradea. Doi elevi de 15 şi 17 ani s-au sinucis, aruncându-se de pe un bloc cu zece etaje

Doi elevi din Oradea, în vârstă de 15 şi 17 ani, s-au sinucis, joi seara, aruncându-se de pe un bloc cu zece etaje, după ce ar fi băut alcool împreună cu alţi amici. Cei doi fugiseră de acasă de o săptămână şi locuiau într-un imobil abandonat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Maria Cotrău, doi elevi din Oradea, de 15 şi 17 ani, s-au aruncat de pe o clădire cu zece etaje.

”Cei doi erau elevi în clasa a VIII-a şi a X-a şi au fugit de acasă în urmă cu o săptămână. Locuiseră într-o clădire dezafectată din Oradea. Din primele cercetări rezultă că nu erau consumatori de substanţe halucinogene sau droguri, însă erau cunoscuţi consumatori de alcool”, a precizat Maria Cotrău, pentru Mediafax.

Unul dintre tineri a căzut peste un rastel de biciclete, iar celălat pe spaţiul verde. Medicii chemaţi la faţa locului au declarat că nu au putut decât să constate decesul.

Anchetatorii au cerut analize toxicologice, pentru a vedea dacă cei doi au consumat şi alte substanţe în afară de alcool.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2015-05-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE