2021-12-06 19:16

Operațiune de salvare în zona Olimp după ce șapte practicanți de surf nu se mai puteau întoarce la țărm

 |  10:13
Operațiune de salvare în zona Olimp după ce șapte practicanți de surf nu se mai puteau întoarce la țărm

Şapte persoane care practicau surf în zona Olimp au fost salvate, după ce nu se mai puteau întoarce la ţărm din cauza vântului puternic.

Pe 18 septembrie, două ambarcaţiuni ale Gărzii de Coastă au intervenit pe mare, în zona Olimp pentru salvarea a şapte persoane a căror viaţă era pusă în pericol.

“Astfel, în urma unui apel telefonic în jurul orei 12.35, prin care s-a semnalat faptul că un grup de şapte persoane care practicau sporturi nautice cu plăci de surf în zona pescăriei Olimp se află în imposibilitatea de a se întoarce la ţărm din cauza vântului puternic, a fost iniţiată de către Serviciul M.R.C.C. al Autorităţii Navale Române o acţiune SAR pentru căutarea şi salvarea persoanelor”, se arată în comunicatul Gărzii de Coastă.

La operaţiune au participat, alături de cele două nave ale Gărzii de Coastă, o navă aparţinând ARSVOM şi o ambarcaţiune pescarească.

Ajunşi la fata locului, poliţiştii de frontieră au salvat şi preluat patru persoane, celelalte trei fiind salvate de către ambarcaţiunea pescărească.

Toate cele şapte persoane au ajuns la mal in siguranţă şi nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE