2021-06-20 02:54

O VIPERĂ a băgat spaima în angajații unui birou din Orșova

 |  19:09
O VIPERĂ a băgat spaima în angajații unui birou din Orșova

O viperă de 20 de centimetri s-a ascuns într-un birou din Orșova, iar funcționarii au fost nevoiți să cheme jandarmii ca reptila să fie îndepărtată în siguranță și apoi eliberată în habitanul natural.

Vipera era ascunsă sub lambriul de pe un perete al unui birou din Orșova. Panicați, funcționarii instituției au chemat de urgență ajutoare.

„Interacțiunea cu șerpii sau viperele este un real pericol în sezonul cald, iar posibilitatea de a le întâlni apare în cele mai nebănuite locuri. În cursul zilei de ieri (marți - n.r.), jandarmii au fost solicitați să intervină în municipiul Orșova, deoarece funcționarii unei instituții au observat o viperă ascunsă într-un birou”, anunță Jandarmeria Mehedinți, potrivit Mediafax.

Ajunși la adresa indicată, jandarmii au constatat că panica a fost produsă de o viperă, cu lungimea de aproximativ 20 cm, ascunsă sub lambriul de pe un perete.

„Vipera a fost îndepărtată din acel loc și ulterior, eliberată în habitatul natural. Le recomandăm cetățenilor să nu încerce să îndepărteze singuri reptilele, ci să ne solicite sprijinul în astfel de situații”, conchid jandarmii din Mehedinți.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-05-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE