2021-09-24 07:01

O mașină a Poștei Române a fost JEFUITĂ ca în filme la Balș

 |  12:51
O mașină a Poștei Române a fost JEFUITĂ ca în filme la Balș

O maşină a Poştei Române a fost jefuită ca în filme, luni dimineaţa în localitatea olteană Balş. Un individ rămas deocamdată neidentificat, cu faţa acoperită, a furat o geantă cu bani, după ce a agresat în momentul jafului un angajat al Poștei, acesta din urmă fiind transportat la spital pentru îngrjiri medicale. Poliţiştii fac cercetări pentru prinderea autorului.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Olt, poliţiştii au fost sesizaţi, luni dimineaţa, prin 112, despre faptul că o persoană necunoscută, cu faţa acoperită, ar fi sustras, prin violenţă, o geantă cu o sumă de bani dintr-o maşină, din oraşul Balş, după care ar fi fugit. Maşina respectivă aparţine Poştei Române şi era parcată în faţa unui oficiu poştal.

În momentul de față, oamenii legii nu cunosc suma care a fost sustrasă.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Balş, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investiţii Criminale, s-au deplasat de îndată la faţa locului şi fac cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi identificării celui care a săvârşit fapta.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2019-09-09Parerea ta...

CETATEAN
09 Sep 2019

Mergeam spre Timisoara . Era vineri dimineata ora 5 30 . La intrare in Strehaia intro curba la stinga , cind dintr-o ulita laterala dreapta . O masina plina cu geamurile date jos , plina de romanes beti . A intrat in sosea sa ii omor . Am frinat instantaneu si evitat , accidentul . Ei erau speriati de ce facuse si nu stiau ce sa mai faca . Am ocolit si am mers mai departe . Dar dupa 200 - 300 metri din dreapta si din curte si peste trotuar , fugea un politist si facea semne la circa 10 metri sa opreasc . Am oprit , a cerut actele si zicea ca merg tare si neatent si altele . Sa uitat la limini , acte , dar becul de pe dreapta frina spate nu functiona . In luneta spate se aprinde . Mia dat amenda pentru defectiuni la sistemul de iluminare si semnalizare . Atit . Si putem sa ii omor pe magraoni . Punct exista p - v in actele lor . Fara comentari .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE