2022-01-17 00:53

O mașină a Jandarmeriei, încărcată cu doze de VACCIN, a fost implicată într-un accident

 |  20:31
O mașină a Jandarmeriei, încărcată cu doze de VACCIN, a fost implicată într-un accident

O maşină care transporta vaccin anti-COVID a fost tamponată de o autospecială a Jandarmeriei Române în timp ce se deplasa spre Iaşi, într-un convoi cu pază militară.

Incidentul s-a produs luni, pe DN 2 (E85), în localitatea Poşta Câlnău din judeţul Buzău. 

Maşina cu vaccinuri se deplasa de la Bucureşti spre Iaşi şi era însoţită de vehicule ale Poliţiei, MApN şi Jandarmeriei.

Potrivit martorilor, maşina Poliţiei care era vehicul antemergător, a încercat să depăşească un autoturism condus de o femeie.

Şoferiţa s-a speriat şi a fi frânat brusc. Maşina MApN a frânat, la fel şi autoutilitara care transporta vaccinuri, iar autospeciala Jandarmeriei lovit din spte autoutilitara.

În urma impactului au fost înregistrate doar pagube materiale.

Maşina Jandarmeriei s-a ales cu bara de protecţie fisurată, iar maşina care transporta vaccinuri, cu o uşă îndoită. Încărcătura nu a avut de suferit iar convoiul şi-a putut continua deplasarea.

Vaccinurile anti-COVID din maşina lovită urmează să fie redistribuite în judeţ.

"Astăzi (luni, n.r.), în timpul unei misiuni de asigurare a protecţiei unui transport de vaccinuri pe ruta Bucureşti-Iaşi, în localitatea Poşta Călnău, autoutilitara încărcată cu doze vaccin a fost tamponată din spate de autoutilitara Jandarmeriei, pe fondul frânării bruste a unui alt autovehicul în faţa coloanei.

Ambele autovehicule au pagube materiale minore. Nu au fost persoane rănite. Autoutilitara cu vaccinuri şi-a reluat cursa spre Iaşi, încărcatura nu a fost afectată", a transmis instituţia menţionată.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-04-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE