2024-04-20 15:50

O întreagă familie din Arad, RĂNITĂ de proprii câini. Cum s-a întâmplat totul

 |  22:36
O întreagă familie din Arad, RĂNITĂ de proprii câini. Cum s-a întâmplat totul

O familie din Arad a fost atacată, miercuri, de propriii câini şi doi bătrâni au fost duşi la spital din cauza rănilor, jandarmii intervenind în urma unui apel la 112 pentru a salva victimele baricadate într-o cameră a casei.

“S-a întâmplat în casa unei familii cu doi bunici şi o nepoţică; unul dintre cei doi câini pe care aceştia îi deţin a devenit agresiv şi a muşcat-o pe femeie. Soţul a sărit în ajutorul acesteia, însă a căzut şi el victimă, fiind muşcat în repetate rânduri; mai mult, şi cel de al doilea câine a devenit agresiv. În lupta pentru viaţa lor, cei doi bunici şi-au luat nepoţica în braţe şi s-au baricadat într-o cameră de la parterul imobilului. Un vecin care a auzit strigătele de ajutor şi câinii lătrând a sunat numaidecât la 112 iar un echipaj de Jandarmerie şi unul de ambulanţă au fost direcţionate la adresa indicată”, a informat, miercuri seară, Jandarmeria Arad.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii i-au găsit pe proprietari baricadaţi iar de la geam strigau după ajutor, câinii fiind liberi în curte.

“Jandarmii au analizat repede situaţia şi au luat decizia să folosească materialele de restabilire a ordinii publice: scutul de protecţie, tonfa şi spray-ul iritant lacrimogen. Astfel, au reuşit să-i izoleze pe cei doi câini agresivi, după care, cu ajutorul scuturilor de protecţie, i-au împins şi imobilizat în colţul unei anexe până la sosirea echipajului de ecarisaj. În acelaşi timp, echipajul medical a intervenit pentru acordarea primului ajutor celor două victime care prezentau numeroase răni pe tot corpul”, a precizat sursa citată.

Bunicii au fost transportaţi la spital, în timp ce jandarmii i-au asigurat că vor avea ei grijă de nepoţică până la sosirea mamei.

Câinii au fost anesteziaţi şi transportaţi la Adăpostul Public Arad, urmând ca proprietarii să ia o decizie în privinţa lor.

Sursa: Agerpres


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-10-27



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE