2024-07-21 20:25

O fetiță de doi ani a CĂZUT de la etajul doi al unui bloc din Timișoara

 |  17:57
O fetiță de doi ani a CĂZUT de la etajul doi al unui bloc din Timișoara

O fetiţă de doi ani şi patru luni a căzut accidental, duminică, de la etajul doi al unui bloc din Timişoara, pe acoperişul de la intrarea în scara blocului, fiind transportată ulterior la spital în stare de conştienţă.

Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Urbană Timişoara au fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că un copil ar fi căzut de la etajul doi al unui bloc situat în Timişoara, iar aceştia s-au deplasat de urgenţă la faţa locului.

Din primele verificări s-a constatat faptul că o fetiţă de doi ani şi patru luni a căzut accidental de la etajul doi al blocului în care locuieşte pe acoperişul de la intrarea în scara blocului, a anunţat Biroul de presă al Poliţiei Timiş. La faţa locului a fost prezent şi un echipaj medical, care a transportat copilul la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Fetiţa era conştientă când a ajuns echipajul medical. Poliţia va anunţa şi reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului.

Sursa: Digi24


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-04-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE