2024-04-20 06:47

O femeie a produs un ACCIDENT pe Drumul Expres Craiova–Pitești după ce a mers 4 kilometri pe contrasens

 |  18:12
O femeie a produs un ACCIDENT pe Drumul Expres Craiova–Pitești după ce a mers 4 kilometri pe contrasens

Un accident rutier mai puțin obișnuit s-a petrecut luni după-amiază pe Drumul Expres Craiova-Piteşti. O şoferiţă a circulat pe contrasens mai bine de patru kilometri până să lovească frontal o altă mașină care circula în mod corect, scrie realitateadeolt.net. Incredibil, dar femeia le-a spus poliţiştilor că nu şi-a dat seama că circulă pe contrasens.

În urma accidentului a fost rănită o femeie, sora şoferiţei inconștiente, care se afla pe scaunul din dreapta, aceasta fiind transportată la spitalul de urgenţă din Craiova. La spital, dar la Slatina, au ajuns şi cei doi şoferi.

“Din primele cercetări, un autoturism, condus de o femeie, în vârstă de 49 de ani, în care se mai afla şi o altă femeie, pasager, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului accesul interzis şi a pătruns pe Drumul Expres 12, circulând pe sensul opus de mers, unde la kilometrul 32 a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, pe banda 2 de mers, din direcţia Craiova către Piteşti“, au transmis reprezentanţii IPJ Olt.

Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-06-20



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE