2020-10-27 19:14

O femeie a murit după ce a fost înţepată de zeci de albine. Un alt bărbat se zbate între viaţă şi moarte

 |  09:51
O femeie a murit după ce a fost înţepată de zeci de albine. Un alt bărbat se zbate între viaţă şi moarte

O femeie muşcată de zeci de albine a murit după ce a intrat în şoc anafilactic. Bărbatul care se afla cu ea se zbate între viaţă şi moarte în Sectia de Reanimare de la Spitalul Judetean de Urgenta "Dr. Constantin Opris" Baia Mare, dupa ce a fost intepat la rândul său de insecte.

Cei doi munceau împreună la câmp când au fost atacaţi de un roi de albine. După ce au fost înţepaţi de zeci de ori, femeia a intrat în şoc anafilactic şi a murit. Martorii au sunat de urgenţă la 112, dar doar bărbatul a mai putut fi salvat. Acesta a fost transportat în stare gravă la spital, unde a intrat de două ori în stop cardio-respirator, scrie emaramures.ro, citat de romaniatv.net.

Potrivit specialiştilor, temperaturile caniculare ar putea fi o cauză a agresivităţii albinelor.

"In ultima perioada am avut foarte multe cazuri in ceea ce priveste alergia la intepaturile de albina, viespe, himenoptere. In general, vara ne confruntam cu un numar crescut de cazuri si la adulti si la copii. Se prezinta in mod special in Urgenta de unde sunt indrumati spre noi", a declarat Gabriela Hirian, medic alergolog.

"Persoanele care se stiu alergice, in general sunt instruite sa aiba la indemana tot timpul o trusa de urgenta pentru ca sunt in pericol de a deceda aceste persoane daca nu isi aplica la timp medicatia de urgenta. Au fost cazuri care s-au soldat cu decese si sunt in fiecare an, da", a completat Gabriela Hirian.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2015-07-24Parerea ta...

TRECATOR
24 Iul 2015

INTEPATA CU ACUL . ALBINA NU ARE DINTI , ARE TROMPA CU AJUTORUL CAREIA CULEGE NECTARUL .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE