2024-04-25 20:53

O adolescentă a încercat să se SINUCIDĂ la metrou. Care a fost motivul

 |  17:35
O adolescentă a încercat să se SINUCIDĂ la metrou. Care a fost motivul

O adolescentă de 15 ani a încercat să se sinucidă, aruncându-se pe șinele metroului la stația Dristor 1, informează Metrorex. Din fericire, doi oameni aflați în preajmă au tras-o de mâini și au ridicat-o de pe șine înainte să vină metroul.

Metrorex informează că astăzi, 10.02.2021, în jurul orei 15:35, la stația de metrou Dristor 1, linia 2 a avut loc un incident în care a fost implicat un călător. Din primele informații, acesta s-a aplecat peste peron, ulterior fiind ridicat de călătorii aflați în zonă.

„Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou. Acest eveniment regretabil este cercetat de Poliție. Precizăm că circulația trenurilor nu a fost afectată.

De asemenea, reiterăm că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: ”În așteptarea trenului nu staționați dincolo de banda de siguranță marcată la marginea peronului”, a declarat directorul general ing. Gabriel Mocanu.

Conform informațiilor Realitatea.net, adolescenta s-a certat cu prietenul și a luat decizia de a se arunca pe șinele metroului.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-10



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE