2024-04-19 03:52

Nuntă cu 140 de persoane întreruptă de polițiști. Mirii și organizatorii au fost amendați

 |  12:02
Nuntă cu 140 de persoane întreruptă de polițiști. Mirii și organizatorii au fost amendați

Poliţiştii din Galaţi au întrerupt o nuntă la un restaurant din municipiul gălățean Tecuci la care luau parte 140 de persoane. Au fost amendaţi atât mirii, cât şi proprietarii locației.

Joi seară, în jurul orei 17:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Tecuci s-au autosesizat cu privire la faptul că, la un restaurant situat pe strada 1 Decembrie 1918,  are loc o petrecere privată, cu ocazia căsătoriei dintre doi tineri, scrie News.ro.

„Sprijiniţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Tecuci şi poliţişti din cadrul Poliţiei Locale Tecuci, poliţiştii au descins la această locaţie, unde au fost identificate 140 persoane, care participau la eveniment. Petrecerea a fost întreruptă, toate persoanele depistate în interior au fost legitimate, după care au părăsit incinta restaurantului, fiind îndrumate să se deplaseze la domiciliu”, informează IPJ Galaţi.

„După finalizarea verificărilor şi în bazele de date ale Direcţiei de Sănătate Publică, vor fi aplicate sancţiuni contravenţionale, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, faţă de administratorul restaurantului, faţă de organizatorul petrecerii, precum şi faţă de toţi participanţii la aveniment”, mai indică sursa citată care adaugă că astfel de evenimente sunt interzise în pandemie.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-16



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE