2022-12-05 00:31

Nicușor Dan, obligat să o readucă pe Gabi Szabo la șefia CSM București!

 |  19:34
Nicușor Dan, obligat să o readucă pe Gabi Szabo la șefia CSM București!

Primarul Nicușor Dan este obligat să o readucă în fruntea clubului CSM București pe Gabriela Szabo, justiția anulându-i decizia edilului. Fota atletă a prins acum curaj și afirmă că are încredere cu tărie în actul de justiţie, după ce Nicuşor Dan a anunţat că va sesiza DNA pentru nereguli depistate la gruparea patronată de Primăria Capitalei.

"Astăzi, 23.11.2022 instanţa judecătorească a Tribunalului Bucureşti s-a pronuntat şi a dispus anularea dispoziţiei de detaşare nr.1245/2022 emisa de pârât. Obliga pârâtul, Nicuşor Dan -  Primarul Geneŕal al Municipiului Bucureşti să o încadreze pe reclamanta  Gabriela Szabo în funcţia deţinută anterior emiterii deciziei nr. 1245/2022, de Director General al Clubului Sportiv Municipal Bucuresti. Obliga pârâtul, Primarul  General al Municipiului Bucureşti, Nicuşor Dan, la plata către reclamantă a sumei de 10.000 lei cu titlu de daune morale. Obligă pârâtul, Primarul General al Municipiului Bucureşti Nicuşor Dan la plata către reclamantă a sumei de 3500 lei, reprezentând cheltuieli de judecată acordate proportional cu pretenţiile admise.

Cred cu tărie că actul de justiţie se face numai de către instanţele de judecată. Cred în dreptul fiecărui om la prezumtia de nevinovăţie, la demnitate şi onoare.Sunt profund recunoscătoare tuturor celor care mi-au fost alături în această perioadă", a scris campioana olimpică.

În urmă cu două zile, primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că va sesiza DNA pentru nereguli depistate la Clubul Sportiv Municipal (CSM Bucureşti), după ce o verificare a Corpului de Control a relevat că în anul 2018 CSM a plătit prime în valoare totală de 1.076.330 de lei personalului administrativ, care nu avea dreptul la aceşti bani, fiind prime pentru câştigarea competiţiilor, destinate numai sportivilor şi colectivelor tehnice (antrenori, medici, kinetoterapeuţi). Conform primarului general, o parte consistentă din suma totală achitată personalului administrativ, respectiv 190.965 de lei, a fost încasată în mai multe tranşe de directorul general al CSM, Gabriela Szabo tot sub formă de primă.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-11-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE