2020-10-20 22:59

Nici nu s-au deschis bine, că se și închid. Anunțul autorităților: Școlile se închid trei zile. Când vor sta elevii acasă?

 |  19:33
Nici nu s-au deschis bine, că se și închid. Anunțul autorităților: Școlile se închid trei zile. Când vor sta elevii acasă?

Abia s-a terminat prima săptămână din noul an școlar, că autoritățile anunță deja închiderea școlilor pentru trei zile.

Astfel, toate școlile își suspendă cursurile fizic timp de 3 zile, înainte și după alegerile locale care se desfășoară duminica viitoare, pe 27 septembrie, potrivit Edupedu.ro.

Cursurile din instituțiile de învățământ, adică școli, grădinițe și licee vor fi suspendate vineri, 25 septembrie, luni 28 septembrie și marți, 29 septembrie. În cele trei zile, cursurile se vor desfășura exclusiv online. Urmează să fie stabilit dacă se vor închide școlile și joi, 24 septembrie, a explicat ministrul Educației, Monica Anisie.

“Chiar dacă se închid și se suspendă cursurile fizic, orele vor continua online. La nivel național se vor închide toate unitățile de învățământ vineri, luni și marți în vederea desfășurării alegerilor. Luni dimineață va avea loc o consultare cu asociațiile comunelor, orașelor și municipiilor și Uniunea consiliilor județene cu Ministerul Educației prin care să stabilim dacă se vor închide și joi, în functie de localitățile și școlile în care se desfășoară procesul educațional“, a mai spus ministrul Monica Anisie.

Luni și marți, pe 28 și 29 septembrie, cursurile rămân suspendate pentru a se igieniza și dezinfecta toate sălile în care a avut loc procesul electoral.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE