2024-04-25 21:03

Nevasta criminalului din Onești, ARESTATĂ. Cum și-a încurajat soțul

 |  17:09
Nevasta criminalului din Onești, ARESTATĂ. Cum și-a încurajat soțul

Autorităţile au povestit cum au intervenit în situaţia de criză de la Oneşti, unde un bărbat şi-a ieşit din minţi şi i-a ucis pe cei doi muncitori care îi renovau fostul apartament. Soţia acestuia, în loc să salveze două vieţi absolut nevinovate şi bărbatul de puşcărie, l-a încurajat în pornirile sale ucigaşe.

Bărbatul comunica cu soţia sa, care se afla în apartamentul de deasupra. Femeia, în loc să-i dea sfaturi care să îl calmeze şi să încerce să evite dubla crimă, îl încuraja şi îi transmitea că e bine ce face. Totul a culminat cu uciderea celor doi muncitori nevinovaţi, care nu aveau absolut nicio legătură cu situaţia familiei respective şi veniseră la adresă pentru a renova apartamentul pe care, foarte probabil, urma să îl cumpere cineva.

"El avea încredere şi era asigurat că soţia lui este acolo. Este foarte adevărat că soţia lui i-a transmis că face bine ceea ce face. Motiv pentru care, la momentul de faţă, este prezentată cu propunere de arestare", informează autorităţile.

De asemenea, se pare că femeia chiar a fost prezentă în apartamentul groazei, înaintea dublei crime. Anchetatorii i-ar fi găsit în geantă aceleaşi bride cu care erau legaţi muncitorii de mâini.

Femeia a fost şi ea, arestată, pentru că şi-a ajutat soţul să-i omoare pe cei doi muncitori.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-02

In legatura cu acest articol...

Poliția Română prezintă filmul dublei crime de la Onești

Bărbatul care i-a ucis pe cei doi muncitori la Onești avea condamnări pentru vătămare corporală gravă și furt calificat

Martor la tragedia de la Onești: ”Polițiștii râdeau de parcă își spuneau glume”




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE