2020-12-04 10:25

Monica Anisie, mesaj pentru elevi, părinți și profesori: Este, pentru fiecare dintre noi, un an imprevizibil și complicat, dar și cu multe oportunități

 |  09:00
Monica Anisie, mesaj pentru elevi, părinți și profesori: Este, pentru fiecare dintre noi, un an imprevizibil și complicat, dar și cu multe oportunități

Monica Anisie, ministrul Educației, a transmis luni un mesaj tuturor elevilor care încep astăzi anul școlar.

Redăm, mai jos, mesajul ministrului Educației:

„Stimati părinți,

Stimați colegi profesori,

Bine ați revenit la școală!

Este, pentru fiecare dintre noi, un an imprevizibil și complicat, dar și cu multe oportunități! Din păcate, a fost nevoie de o situație de criză pentru a realiza, cu adevărat, cât de mult contează anii de școală în formarea viitorului adult.

Am înțeles cu toții că avem urgent nevoie să adaptăm sistemul contextului actual: prin conștientizare, modernizare și, cel mai important, prin digitalizare!

Chiar dacă acest an școlar începe cu unele temeri din cauza situației epidemiologice, nerăbdarea elevilor de a-și revedea colegii și profesorii, bucuria și speranța tuturor că într-o zi se vor întoarce la școală sunt infinit mai puternice.

Acest început trebuie să fie, în primul rând, despre copii! Noi, profesorii, vom avea șansa să dovedim și acum că suntem încrezători în destinul nostru și că putem să-i pregătim pe elevi pentru viață! Lor trebuie să le dăruim cunoașterea, pasiunea și suportul nostru, indiferent de școala în care învață, de locul din care provin, de contextul familial.

Școala are nevoie de noi toți! Să fim mai prudenți, mai responsabili și mai implicați!

Dragi elevi,

trebuie să conștientizaţi atât importanţa educaţiei, cât și respectarea normelor de prevenire a răspândirii virusului! În voi este forța, alături de noi, de a depăși orice obstacol! Implicarea voastră contează!

Mult succes tuturor și toate gândurile mele bune!”, scrie Anisie pe Facebook.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-14

In legatura cu acest articol...

Statistici îngrijorătoare! Salvați Copiii România: Peste 900.000 de elevi nu au acces la educație online. Guvernul nu a livrat tabletele promise

STAREA DE ALERTĂ se prelungește. Vor fi PERMISE adunările publice, manifestațiile și protestele

Sindicalistul Marius Nistor: "Dacă s-ar respecta normele COVID-19, trei sferturi dintre școlile din România ar trebui DEMOLATE"

Dan Cristian Popescu, TUR DE FORȚĂ în școlile din sectorul 2

Dan BARNA: "Şcoala nu e fenomen meteo neaşteptat, părinţii au tot dreptul să fie NERVOȘI"
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE