2020-11-24 14:52

MINOR arestat după ce a vrut să VIOLEZE o bătrână în curtea unei BISERICI din Capitală

 |  15:02
MINOR arestat după ce a vrut să VIOLEZE o bătrână în curtea unei BISERICI din Capitală

Poliţiştii au arestat preventiv un minor în vârstă de 17 ani , care se face vinovat de tentativă de viol asupra unei femei de 66 de ani. Regretabila faptă a fost comisă în curtea unei biserici din Sectorul 6 al Capitalei.

''Pe 21 ianuarie, poliţişti din cadrul Secţiei 22 Poliţie au fost sesizaţi de către o femeie, de 66 de ani, prin 112, cu privire la faptul că, în jurul orei 14,00, în timp ce se afla în incinta unei biserici, un tânăr pe care îl cunoaşte din vedere, prin constrângere, a atins-o în zonele intime. Deplasându-se cu operativitate la faţa locului, poliţiştii au depistat şi identificat un minor de 17 ani, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost imobilizat şi ulterior condus la sediul subunităţii pentru audieri", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis joi Agerpres.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, la data de 21 ianuarie, în două rânduri, în jurul orei 14,00 şi, ulterior, în jurul orei 16,00, minorul, în timp ce se afla în curtea unei biserici din Sectorul 6, acesta ar fi agresat victima şi ar fi încercat, prin violenţă, s-o determine să întreţină raporturi sexuale cu el.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-01-23Parerea ta...

PFIUU...
23 Ian 2020

Ba s-a intors lumea cu josu in sus. Ala 17 ani nu vroia si el vreo bucaciune? A ajuns sa vrea stafidite? Sau cine stie despre ce MILFA mortala e vorba? Va rog sa puneti poze. Si cu el si cu ea.
CIUMA ROSIE
23 Ian 2020

o sa ajunga presedintele frantei pustiul ala
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE