2024-04-20 01:54

Ministrul Bode, primele DEZVĂLUIRI despre accident: ”Nu aveam niciun motiv să ne grăbim”

 |  14:51
Ministrul Bode, primele DEZVĂLUIRI despre accident: ”Nu aveam niciun motiv să ne grăbim”

Ministrul transporturilor, Lucian Bode, a declarat vineri că ”regretă nespus incidentul” care a avut loc duminică, făcând referire la accidentul în care a fost implicată mașina SPP în care se afla.

”Nu aveam niciun motiv să ne grăbim”, a spus Bode, adăugând că spusese SPP că avea timp până seara la ora 20.00 să ajungă la București.

Ministrul a afirmat că până acum nu a fost preocupat de cum conduce angajatul SPP mașina în care se află dintr-un motiv ”foarte simplu”, că acesta o făcea ”impecabil”.

”Regret nespus acest incident, voi continua să mă deplasez dintr-un capăt al altul al țării respectând regulile de circulație”, a declarat Bode, pe fața ministrului fiind încă vizibile urmele accidentului de duminică.

”Demnitarul nu are dreptul să-i spună șoferului să meargă mai tare sau mai încet sau să-i spună să folosească semnalele acustice și luminoase” a afirmat acesta, conform Hotnews.

Cum s-a produs accidentul în care a fost implicat Bode

Accidentul a avut loc duminică în localitatea Drăganu din județul Argeș.

"Din verificările făcute de polițiștii Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că un autoturism Volkswagen Touareg care circula dinspre Vâlcea spre Pitesti, pe contrasens, a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar din sens opus, în condițiile efectuării unei depășiri neregulamentare. În urma evenimentului rutier au fost răniți șoferul primei mașini și o pasageră din al doilea autovehicul - o femeie de cetățenie poloneză. Și șoferul acestei mașini este tot de cetățenie poloneză. Ambele persoane care au suferit leziuni au primit îngrijiri medicale la fața locului, fără a fi necesară transportarea acestora la spital", a explicat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Argeș.

Autoturismul Volkswagen Touareg implicat în accident și în care se afla ministrul Transporturilor, Lucian Bode, era condus de un angajat al SPP, iar mașina aparține Serviciului de Protecție și Pază.

Un motociclist aflat în trafic a filmat mașina oficialului în timp ce depășea o coloană de mașini aflate în trafic, pe linie continuă și a făcut publice imaginile. El a surprins și momentul în care este depășit de mașina oficială, auzindu-se zgomot de sirenă. Autoturismul a depășit mașină după mașină, pe linie continuă, pe un pod, cel mai probabil în localitate. Mașina în care se afla Bode a mers și pe contrasens, tot pe pod și tot pe linie continuă. Filmarea postată pe Youtube este întreruptă la un moment dat, dar filmulețul continuă cu imagini de la locul accidentului.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-05

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Florin Cîțu anunță: Revenirea în V a economiei - o certitudine. Aceasta e o lecție clară și usturătoare pentru mulți

Gabriela Firea îi acuză pe contracandidații săi că se țin de glume: Eu întreb serios

Vești bune: România a înregistrat cea mai mare creștere a comerțului din UE




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE