2022-08-15 21:25

Mihai Leu, implicat într-un accident auto. Doi copii au fost răniți

 |  16:55
Mihai Leu, implicat într-un accident auto. Doi copii au fost răniți

Pilotul Mihai Leu a intrat cu mașina într-un gard, sâmbătă, la Raliul Mureșului. Din primele informații, nu a fost un accident foarte grav, nici autoturismul nu avea o viteză foarte mare, însă doi copii au fost răniți.

Cei doi copii, care se aflau după acel gard, au fost transportaţi la spital. Poliţiştii fac cercetări în acest caz.

"În urmă cu puţin timp, la intersecţia Ştefan cel Mare cu Borsos Tamas, avut loc un accident. Un autoturism de curse condus de un bărbat de 54 de ani a acroşat un gard de siguranţă, rănind, totodată, doi minori, de 6 şi 8 ani, aflaţi după gard", a transmis Poliţia Judeţeană Mureş.

Ambii copii au fost transportaţi la spital, pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul.

„În primul rând, nu a fost un accident, a fost o ieșire în decor. În automobilismul sportiv aceste lucruri sunt permise.

Mihai Leu a mers și merge ca de fiecare dată, că un adevărat campion, doar pentru locul 1, se luptă pentru locul 1. Locul 1 în automobilism înseamnă să fii mereu la limită, iar la limită înseamnă că treci și peste limită puțin.

A derapat un pic mai mult pentru un monopost mult, a venit foarte tare pentru o astfel de mașină. Astfel de mașini într-adevăr nu-ți dă senzația de viteză, pentru că este o mașină, ca de Formula 1, pentru circuit stradal. O astfel de ieșire în decor este permisă, este ca și cum un fotbalist ar pica o dată, ar fi o dată faultat.

E o mică ieșire, o mică greșeală, dar gardurile de protecție pentru spectatori sunt mai în spate, nu sunt chiar lângă acele garduri, tocmai pentru a fi în siguranță.

Este practic o fază de joc și de fiecare dată Mihai Leu a luptat și a mers pentru locul 1 și de data asta se luptă pentru locul 1. Nu e un accident, este practic o fază de joc la automobilismul. Nu e pe stradă, este circuit, este totul protejat, este închisă circulația”, a spus Titi Aur, expert în conducere defensivă, sâmbătă, la Antena 3.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-07-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE