2024-04-18 08:35

UPDATE. Microbuz școlar cu 17 elevi, implicat într-un accident rutier. A fost activat PLANUL ROȘU de intervenție

 |  14:53
UPDATE. Microbuz școlar cu 17 elevi, implicat într-un accident rutier. A fost activat PLANUL ROȘU de intervenție

Un microbuz şcolar în care se aflau 17 elevi a fost implicat, luni, într-un accident rutier în zona localităţii Drăgăneşti. Autorităţile au declanşat Planul roşu de intervenţie, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

UPDATE 15.41. Potrivit ISU Prahova, în microbuz se aflau 18 persoane, respectiv 16 copii şi doi adulti. Copiii au vârste cuprinse între 10 şi 14 ani.

Până la ora transmiterii acestei ştiri au fost evaluaţi de către echipajele medicale opt copii şi un adult. Patru dintre copii sunt răniţi uşor, ei fiind conştienţi.

La ora 14:58 planul roşu de intervenţie a fost dezactivat, mai transmit autorităţile din Prahova.

Totodată, până la ora transmiterii acestei ştiri cadrele medicale care intervin la faţa locului au decis ca patru copii să fie duşi la spital.

Serviciul de Ambulanţă Prahova precizează că la evaluarea iniţială trei dintre copii au traumatisme cranio-cerebrale şi cinci au traumatisme la nivelul membrelor, iar şoferul microbuzului prezintă traumatism cranio-cerebral.

Conform sursei citate, în eveniment a fost implicat şi un autoturism.

La faţa locului au fost mobilizate o autospecială de stingere, o autospecială de transport victime multiple şi o autospecială de descarcerare.

Începând cu ora 14,29 a fost declanşat Planul roşu de intervenţie la nivelul judeţului.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-15



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE