2024-04-19 10:11

Meteo: Ninsori abundente în mai multe zone din țară. Șoferii circulă cu dificultate

 |  10:11
Meteo: Ninsori abundente în mai multe zone din țară. Șoferii circulă cu dificultate

În mai multe zone din ţară se înregistrează miercuri ninsori abundente, pe multe artere circulaţia desfăşurându-se în condiţii de iarnă. Drumurile sunt acoperite de zăpadă şi se circulă cu dificultate.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş a anunţat că pe DN 73, în zona Rucăr-Bran, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă: „Având în vedere atenţionarea meteo de cod galben pentru partea de nord a judeţului Argeş, privind fenomene de precipitaţii, ninsori însemnate cantitativ şi intensificări ale vântului, vă recomandăm să echipaţi autovehiculul în mod corespunzător, să conduceţi cu prudenţă şi să acţionaţi pedala de acceleraţie cu moderaţie. La această oră, pe DN 73, zona Rucăr-Bran, ninge abundent şi se circulă în condiţii de iarnă„.

Miercuri dimineaţa, pe principalele artere de trafic din judeţul Braşov – DN 1, DN 1A şi DN 73, în zona Bâlea de pe DN 7C din judeţul Sibiu, precum şi pe tronsoane din judeţul Harghita de pe DN 11B, DN 12, DN 12A, DN 12C, DN 13A, DN 13B şi DN 13C, era depus un strat de zăpadă frământată de până la 2 centimetri.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-04-07



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE