2022-05-24 05:48

Mesajul fiului lui Piedone după încarcerarea primarului: ”Eu știu că ești nevinovat! Pentru mine ești un EROU!”

 |  22:10
Mesajul fiului lui Piedone după încarcerarea primarului: ”Eu știu că ești nevinovat! Pentru mine ești un EROU!”

Vlad Popescu, deputat PSD și fiul primarului Cristian Popescu Piedone, a transmis un mesaj tatălui său după ce acesta a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Fiul lui Piedone consideră că tatăl este nevinovat, că este o victimă și că plătește pentru ceva ce nu a făcut:

„Astăzi, justiția din România a arătat încă o dată că este strâmbă, nedreaptă și că judecă și condamnă în funcție de numele inculpatului. Piedone plătește pentru ceva ce nu a făcut, doar pentru că este PIEDONE! Încă un om pe care justiția îl condamnă pe nedrept!

Nu a fost suficientă pedeapsa de 7 ani, acești ultimi 7 ani în care zi de zi, noapte de noapte, tata a fost blamat, înjurat, hăituit… pentru ceva ce nu a făcut! Ați căutat un țap ispășitor… l-ați găsit? Sunteți mulțumiți?

Nu-i nimic! Mergem înainte mai puternici! Cu toate că astăzi am primit o lovitură, atât eu, cât și familia vom lupta pentru dreptate!

Tată, eu știu că ești nevinovat! Pentru mine ești un erou! Voi purta cu mândrie numele tău până te vei întoarce acasă! Voi avea grijă de mama, de Ana, de nepoții tăi, la fel cum o faci tu! Tu să fii puternic, așa cum știm că ești!

Tată, tu știi că oamenii te iubesc! Tu știi că ai făcut numai bine! Tu știi că indiferent de sentința de astăzi, Dumnezeu te iubește și te va aduce acasă curând!

Tată, te iubesc! Al tau fiu, Vlad Popescu PIEDONE!”


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-05-12

In legatura cu acest articol...

Prima reacție a lui PIEDONE după ce a fost condamnat la închisoare în Dosarul Colectiv: “Merg la puşcărie NEVINOVAT! Adevăraţii vinovaţi sunt liberi”

Cristian Popescu Piedone, CONDAMNAT la 4 ani de închisoare cu executare. Sentința este definitivă

Cristian Popescu Piedone, în ziua aflării sentinței în dosarul Colectiv: Cel mai rău îmi pare că n-am fost atât de ordinar și de jigodie
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE