2024-04-25 17:27

Mesaj prin RO-ALERT al autorităților: “Alegeți să vă vaccinați acum împotriva COVID-19!”

 |  14:50
Mesaj prin RO-ALERT al autorităților: “Alegeți să vă vaccinați acum împotriva COVID-19!”

Autoritățile au trimis în urmă cu câteva minute prin RO-Alert a trimis o atenționare prin care-i invită pe români să se vaccineze și le recomandă acestora să se informeze doar din surse oficiale.

"În contextul creșterii accelerate a ratei de infectare la nivel național cu virusul SARS-CoV-2, pentru protejarea sănătății dumneavoastră și a celor din jur, informați-vă din surse oficiale și respectați măsurile igienico-sanitare și de distanțare fizică. Alegeți să vă vaccinați acum împotriva COVID-19! DSU. fiipregatit.ro, vaccinare-covid.gov.ro”, este alerta transmisă de autorități.

14.744 de noi cazuri de COVID-19 au fost raportate miercuri în România, țara noastră în acest timp și înregistrând 328 de decese, un record absolut de la începutul pandemiei.

“În cadrul CNCAV am agreat să transmitem săptămânal un mesaj prin sistemul Ro-Alert în care să transmitem importanţa respectării măsurilor de prevenire a răspândirii infecţiei cu Sars-COV-2 şi de informare din surse oficiale, precum şi recomandarea foarte fermă de vaccinare. Mai mult decât atâ,t vor fi transmise mesaje şi prin intermeniul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate către pacienţii cu afecţiuni cronice, care se află în evidenţa CNAS cu afecţiuni cronice”, a declarat șeful CNCAV, Vlaleriu Gheorghiţă.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-10-06

In legatura cu acest articol...

Și Johnson&Johnson a solicitat autorizarea unui "booster" pentru vaccinul său anti-Covid-19

Coronavirus: S-a înregistrat cel mai mare număr de decese de la începutul pandemiei

ULTIMA ORĂ. Purtarea măștii de protecție redevine obligatorie în toate spațiile publice deschise




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE