2020-11-29 15:22

MedLife, angajatorul ministrului Sănătății, nu mai vrea pacienţi suspecţi de gripă tocmai când oamenii au nevoie de medici

 |  09:45
MedLife, angajatorul ministrului Sănătății, nu mai vrea pacienţi suspecţi de gripă tocmai când oamenii au nevoie de medici

Medlife, cel mai mare operator privat de sănătate, a decis să retragă consultațiile pentur pacienții cu probleme respiratorii acute în plină pandemie de coronavirus. Decizia a fost luată cu scopul de a păstra siguranţa pacienţiilor care vin pentru alte patologii.

„În contextul numărului crescut de solicitări venit din partea pacienţilor cu patologie respiratorie, am decis să restrângem pentru o perioadă limitată programul de consultaţii în cazul pacienţilor adulţi cu patologie respiratorie acută pentru a putea asigura un flux optim şi a păstra în siguranţă pacienţii care se adresează pentru alte patologii. În cazul copiilor până în 18 ani programul nu a suferit modificări”, au transmis reprezentanţii MedLife pentru ZF.

Libertatea a publicat azi documente de interes public obținute din Ministerul Sănătății și din clinica privată Polisano:  contractul 1589, încheiat pe 7 noiembrie 2019, la trei zile după instalarea Guvernului Orban, între „salariatul Costache Victor-Sebastian” și ”Angajator SC CLINICA POLISANO SRL”. Medicul e angajat pentru ”10 ore/săptămână, inegal în afara orelor de program ale angajatului din cadrul Ministerului Sănătății”. Clinica Polisano este destinuta de Medlife.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-03-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE